İngiltere’ye ‘Best Of Europe Awards’tan iki ödül

Simed Academy ana sponsorluğunda, Tuğçe Sarıkaya Event tarafından düzenlenen ve sunuculuğunu Burcu Esmersoy ile Yavuz Seçkin'in yaptığı 'Best Of Europe Awards' ödülleri sahibini buldu. İngiltere'den iki firma da ödül aldı.

“Best Of Europe Awards” ödülleri bu hafta sahiplerini buldu. Çırağan Sarayı’nda düzenlenen geceye sanat ve iş dünyasının ünlü isimleri katıldı.
Simed Academy ana sponsorluğunda, Tuğçe Sarıkaya Event tarafından düzenlenen gecenin sunuculuğunu Burcu Esmersoy ve Yavuz Seçkin üstlendi.

İNGİLTERE MERKEZLİ İKİ ŞİRKETE ÖDÜL

Ödül gecesinde İngiltere merkezli Global Immigration Law ve Ada & Co Accounts da ödül alan başarılı işletmeler arasında yer aldı. Kuruculuğunu Emel Yılmazın yaptığı Londra’daki Global Immigration Lawİngiltere’nin En Başarılı Hukuk Şirketi” ödülüne ve kuruculuğunu Nesli Akkuş’un yaptığı Ada & Co Accounts ise “İngiltere’nin en Başarılı Muhasebe ve Danışmanlık Şirketi” ödülüne layık görüldü.

İNGİLTERE’NİN EN BAŞARILI HUKUK ŞİRKETİ ÖDÜLÜ: GLOBAL IMMİGRATİON LAW

Başarılı iki göçmen iş insanı, pandemiye rağmen katma değer yaratan başarılı işletmelerin büyüyebileceğini gösterdi. Global Immigration Law kurucusu Emel Yılmaz; bu ödüle layık görüldüğü için çok mutlu olduğunu belirterek, katkısı olan herkese teşekkür etti.

Emel Yılmaz; Brexit sonrası İngiltere’de ortaya çıkan kalifiye çalışan sıkıntısını çözmeye yönelik faaliyetlere yoğunlaştıklarını kaydederek; Türkiye’den ve İngiltere dışındaki diğer ülkelerden personel istihdamı konusunda uzmanlaştıklarını belirtti. Son dönemde sponsor vizesi almak için başvuruların arttığını kaydeden Yılmaz; İngiltere’deki işletmelerin sponsorlu vizesi aracılığıyla personel açıklarını kapatabileceklerini söyledi. Türkiye’den İngiltere’ye gelmek isteyen firmaların “temsilci vizesi” aracılığıyla bu ülkede işlerini geliştirebileceklerini sözlerine ekledi. Öte yandan; bu hafta Global Immigration Law, İngiltere’nin saygın hukuk dergilerinden biri olan Lawyer Monthly’de yer aldı.

İNGİLTERE’NİN EN BAŞARILI MUHASEBE VE DANIŞMANLIK ŞİRKETİ ÖDÜLÜ: ADA & CO ACCOUNTS

İngiltere’den başarılı diğer iş insanı Ada & Co Accounts kurucusu Nesli Akkuş da kendisini “İngiltere’nin en Başarılı Muhasebe ve Danışmanlık Şirketi” ödülüne layık görenlere teşekkür ederek ödülünü aldı. İngiltere’nin Sheffield bölgesinde faaliyetlerini sürdüren Ada & Co Accounts da pandemide iş hacmini büyüten şirketlerden biri oldu. 10 kişilik danışman ve muhasebe ekibiyle işlerini yürüten Nesli Akkuş; ödülünü kadınlara adadı. Törenin aynı zamanda önemli bir network alanı olduğunu da belirten Akkuş; olası işbirlikleri farklı görüşmeler yaptığını da kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2022, 04:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner20