QUA Granite 2023’e 1 milyar TL’lik satış anlaşmasıyla girdi

QUA Granite Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ercan, QUA Granite olarak Mehmet Ceylan Yapı ile imzaladıkları satış anlaşmasının, başarılı projelere giden yolda 2023 yılının ilk adımı olduğunu ifade etti.

QUA Granite 2023’e 1 milyar TL’lik satış anlaşmasıyla girdi

İSTANBUL - QUA Granite ve Mehmet Ceylan Yapı arasında 1 milyar TL satış anlaşması imzalandı.

Anlaşma töreninde konuşan QUA Granite Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ercan, QUA Granite olarak Mehmet Ceylan Yapı ile imzaladıkları satış anlaşmasının, başarılı projelere giden yolda 2023 yılının ilk adımı olduğunu ifade etti.

Rekor bir satışa imza attıklarını vurgulayan Ercan, "QUA Granite olarak Türkiye genelinde bayi ağımızı genişleterek koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkemizi, bayilerimiz aracılığıyla müşterilerimiz ile buluşturmaya devam edeceğiz." dedi.

QUA Granite’in Ege Bölge bayisi Mehmet Ceylan Yapı, İzmir’de 2 bin 650 metrekare kapalı, 2000 metre açık olmak üzere 4 bin 650 metrekarelik mağazası ve Kemalpaşa’da 30 bin metrekarelik stok sahası ile çalışmalarını gerçekleştiriyor. Mehmet Ceylan Yapı, QUA Granite’nin estetik ve tasarımı bir araya getirdiği granit ürünlerini müşterilerinin beğenisine sunmaya devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2023, 04:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner20