İngiltere merkezli Penriths firmasının İstanbul tanıtımı

Londra merkezli finansal hizmetler şirketi Penriths Invest ve gayrimenkul şirketi Penriths Property, Türkiye'de gerçekleştirdikleri lansman ile çalışmalarını duyurdu. İki firma Türkiye ve Birleşik Krallık arasında finansal ve gayrimenkul yatırımı yapmayı düşünen iş insanlarına hizmet verecek.

İngiltere merkezli Penriths firmasının İstanbul tanıtımı

Uzun yıllardır İngiltere’de yaşam ve çalışma ile ilgili bütün vize konularında hizmet veren Penriths firması danışmanlık, yatırım ve gayrimenkul alanlarında da hizmet vermeye başladı. Firma genişleme stratejisinin duyurusunu çok önem verdiği İstanbul’da yaptı.

Birleşik Krallık merkezli finansal hizmetler şirketi Penriths Invest ve gayrimenkul şirketi Penriths Property, Türkiye'de gerçekleştirdikleri lansman ile çalışmalarını duyurdu. İki firma Türkiye ve Birleşik Krallık arasında finansal ve gayrimenkul yatırımı yapmayı düşünen iş insanlarına hizmet verecek.

İstanbul'ın gözde semtlerinden Bebek’de Bebeköy Momo adlı mekanda, gerçekleşen özel lansman sonrası Türk ve İngiliz yatırımcılarına işbirliği fırsatları sunmayı ve gayrimenkul sektöründe yeni perspektifler sağlamayı amaçlıyor. 

Penriths Invest Türkiye lansmanı hakkında konuşan Penriths kurucusu ve direktörü Erkan Coşkun, Türkiye ve Birleşik Krallık arasındaki yatırım ilişkilerini güçlendirmeyi hedeflediklerini belirtti. Coşkun; Penriths Invest olarak, deneyimli kadroları ve geniş hizmet yelpazesiyle yatırımcıların başarısına katkı sağlamayı amaçladıklarını ifade etti.

Penriths Invest Direktörü Kerem Işık, İngiltere'nin emlak yatırımları için cazip bir ülke olduğunu vurguladı. Son yıllarda yaşanan enflasyon sebepli mortgage faiz artışının ardından iç pazarda bir yavaşlama yaşandığını, ve bu yavaşlamanın sermaye sahibi yabancı yatırımcılar için bir fırsat yarattığından bahsetti. İngiltere'de gayrimenkul değerlerinin uzun yıllardır yüksek büyüme oranları göstermesi ve gelecekte de istikrarlı bir yatırım potansiyeli sunması sebebiyle bu ülkeye yapılan yatırımların avantajlı olduğunu ifade etti.

Gecenin diğer konuşmacısı olan Penriths Invest Yardımcı Direktörü Candy Selin Koçer Işık ise katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada, geceye katılan herkese teşekkür ederek, Penriths ailesinin en yeni şirketi olan Penriths Invest'in kuruluşunu ve İstanbul'daki yeni ofislerinin açılışını duyurdu. Katılımcılara, Penriths çatısı altında yer alan farklı şirketleri tanıtarak hizmetlerinden bahsetti.

Etkinliğe katılan katılımcılar arasında, Türk ve İngiliz iş dünyasının önde gelen isimleri, akademisyenler ve finans sektöründen temsilciler yer aldı. Katılımcılar, etkinlikte Penriths'i daha yakından tanıma fırsatının yanı sıra çeşitli yatırım imkanları, ortak projeler ve karşılıklı işbirliği olanakları hakkında bilgi edinme fırsatına sahip oldular.

Etkinliğe katılanlar arasında İngiliz Ticaret Odası Türkiye Genel Sekreteri Tibet Kara, iş insanları Taner Özarslan, Salih Boz, Selçuk Camcı, Tavit Köletavitoğlu, Turgut Gür, Kemal Yenigün, Behzat Yıldırımer, Bülent Ataman, Cem Bozyiğit, ve Muhammed Akdağ gibi tanınan isimler yer aldı.

Penriths'in İstanbul'da gerçekleştirdiği bu lansman etkinliği, Türkiye'deki yatırımcılar için yeni işbirliği fırsatları ve yatırım seçenekleri sunarken, aynı zamanda İngiltere merkezli firma için de Türk iş dünyasıyla daha güçlü bir bağ oluşturmayı hedefliyor. İki ülke arasındaki ticari ilişkilerin güçlenmesine ve ekonomik iş birliğinin artmasına katkı sağlaması bekleniyor.

PENRİTHS HAKKINDA:

Uzun yıllardır İngiltere'de hizmet veren Penriths, hukuki konular, danışmanlık, yatırım ve gayrimenkul alanlarında faaliyet göstermektedir.

Penriths Invest: Penriths bünyesindeki en genç şirket olan Penriths Invest, Türkiye'den veya Birleşik Krallık'tan danışanlarına yatırım danışmanlığı ve gayrimenkul yatırımları konusunda özel hizmetler sunmaktadır. Müşterilerin ihtiyaç ve isteklerine göre risk ve piyasa analizleri yaparak, finansal konularda rehberlik etmeyi ve yatırım stratejileri geliştirmeyi hedeflemektedir. Aynı zamanda, Birleşik Krallık'ta gayrimenkul yatırımları konusunda müvekkillerine danışmanlık hizmeti sağlamaktadır. Penriths Invest, müşterilere optimize edilmiş yatırım fırsatları sunarak, yatırımcıların başarıya ulaşmalarına yardımcı olmayı amaçlamaktadır.


Penriths Legal Services: Penriths Legal Services, İngiltere'de yaşam ve çalışma ile ilgili bütün vize konularında uzmanlaşmış bir göçmenlik hukuk firmasıdır. 10 yıldan fazla deneyime sahip olan hukuk ekibimiz, göçmenlik konularında müşterilere kapsamlı ve güvenilir çözümler sunmaktadır. Vize başvurularından oturma izinlerine, çalışma izinlerinden aile birleşimi süreçlerine kadar geniş bir yelpazede hizmet sunmaktayız. Amacımız, müşterilerimizin İngiltere'de hedefledikleri yaşamı başarıyla kurmalarına yardımcı olmaktır.


Penriths Property: Penriths bünyesinde faaliyet gösteren gayrimenkul şirketimiz, halihazırda Liverpool'da inşaat ve mimari renovasyon alanlarında etkin bir şekilde çalışmaktadır. Penriths Property, uzman mimar ve inşaat ekipleriyle birlikte, müşterilerin gayrimenkul yatırımlarını en iyi şekilde değerlendirmelerine yardımcı olmaktadır. Gayrimenkul alım satım işlemlerinden kiralama süreçlerine kadar her aşamada müşterilere profesyonel danışmanlık sağlamaktayız. Aynı zamanda, İngiltere'nin ünlü eski evlerindeki renovasyon projelerine odaklanarak, tarihi değeri yüksek binaları modern ve yaşanabilir mekanlara dönüştürmekteyiz.


Penriths Consultancy: İş geliştirme danışmanlığı alanında hizmet veren Penriths Consultancy, kurumsal şirketlerin ve girişimcilerin iş stratejilerini geliştirmeye yönelik profesyonel destek sunmaktadır. Müşterilerimize Birleşik Krallık'ta şirket kuruluşu, kurumsal gelişim, iş planı ve insan kaynakları gibi önemli konularda bilgilendirme yapmaktayız. Ayrıca, işletmelerin performansını arttırmak ve hedeflerine ulaşması için uzmanlarımız ile tavsiyeler ve stratejiler sunarak destek veriyoruz. Penriths Consultancy, müşterilerin iş dünyasındaki değişen ihtiyaçlarına uygun çözümler sunarak rekabet avantajı sağlamalarına katkıda bulunmaktadır.

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2023, 13:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner20