Aytac Food’s, Miami'den Amerika’ya açılıyor

Birleşik Krallık’ın köklü gıda tedarik firmalarından Aytac Foods, ABD’ye açılıyor. Aytac bünyesindeki Tüma Gıda ile Miami’de düzenlenen gıda fuarına katılarak ürünlerini tanıttı.

Aytac Food’s, Miami'den Amerika’ya açılıyor

İngiltere’nin köklü gıda toptancı firmalarından Aytac Foods, Avrupa ülkelerinden sonra hedefine Amerika Birleşik Devletleri’ni koydu.

Aytac şemsiyesi altında faaliyet gösteren Tüma  Gıda, ABD’ye açılım kapsamında,  18 – 20 Eylül tarihlerinde Miami’de düzenlenen, ‘Amerika Yiyecek ve İçecek Fuarı’nda ürün konseptini tanıtma imkanı buldu.

Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ercan, Aytac’ın, gıda sektörü içinde Birleşik Krallık ve Avrupa ülkelerinde önemli bir pazar payına sahip olduğunu belirterek, ABD’ye de açılma zamanının geldiğini ifade etti.

Fuarda Aktac’ın seçkin ürünlerinin tanıtıldığını hatırlatan Ercan, “ABD gıda pazarında da Aytac’ın yerini almasının zamanı geldi. Bu çerçevede, beğenilen ürünlerimizin bir çoğunu Miami’de gerçekleşen ‘Americas Foods and Beverage Show’da, ilgili firmalar ve ziyaretçilere sunma imkanı bulduk. Bu gibi tanıtım etkinliklerimiz önümüzdeki dönemde de devam edecek” diye konuştu.

BAŞKONSOLOS ALTUĞ STANDI ZİYARET ETTİ

Recep Ercan, fuar süresince sektör temsilcilerinden önemli bir ziyaretçinin Tüma Gıda standını ziyaret ederek Aytac ürünleriyle tanıştığının altını çizerek, “fuarda standımızı ziyaret eden misafirlerimiz arasında Miami Başkonsolosumuz Feyza Barıtçı Altuğ ve Ticaret Ataşesi Ömer İnce de yer aldı. Yetkililerimizin fuarda firmamız ve markalarımızla tanışması bizi ziyadesiyle memnun etti. Atlas Okyanusunun uçlarına Türkiye’mizin zengin gıda çeşitlerini ulaştırmak amacındayız. Gayret bizden, yardım Allah’tan diyerek çalışıyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2023, 10:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner20