Uludağ Otomotiv İhracatçılar Birliği’nden Manchester’da ticari etkinlik

Uludağ Otomotiv İhracatçılar Birliği üyelerinden oluşan ticari heyet, Manchester’a iki gün süren Networking ve ziyaret etkinliğine katıldı.

Uludağ Otomotiv İhracatçılar Birliği’nden Manchester’da ticari etkinlik

Türkiye’nin önde gelen kurum ve kuruluşları, ihracat kapasitelerini artırmak ve Birleşik Krallık pazarında daha fazla yer alma amaçlı etkinlikler kapsamında UİB tarafından Manchester’da iki günlük program gerçekleştirildi.

Crowne Plaza Hotel'de Salı günü yapılan B2B Networking etkinliğine, Uludağ Otomotiv İhracatçılar Birliği ev sahipliği yaptı.

UİB Yönetim Kurulu Üyesi ve Toyota Türkiye Kurumsal Stratejik Planlamadan sorumlu Genel Müdürü İrfan Sarıcının da hazır bulunduğu Networking ve ziyaret programı, E&E Consultancy firması tarafından organize edildi.

Türkiye’den Birlik’e bağlı sektör temsilcilerinin, İngiliz alıcı firma yetkilileri ile doğrudan görüşmeler yaptığı ilk günkü Networking etkinliğini, Türkiye’nin Manchester Başkonsolosu Seyfi Onur Sayın da ziyaret ederek firma temsilcileri ve organizasyonla bilgi alış verişinde bulundu.

ŞİRKET ZİYARETİ YAPILDI

Programın ikinci gününde ise Türkiye’den gelen birlik ve sektör temsilcilerinden oluşan ticari heyet, Temsa UK ve Sampa UK firmalarının İngiltere'de bulunan tesisleri ziyaret ederek görme imkanı buldu.

Her iki programda da heyet, Birleşik Krallık otomotiv ve yan sanayi sektörlerinde daha fazla pazar elde edebilecek temaslar gerçekleştirdi.

TİCARET HACMİNİ ARTIRACAK GİRİŞİMLER SÜRECEK

Organizasyonu gerçekleştiren E&E Consultancy firması Direktörü Emre İpekli, Birleşik Krallık’ın önemli bir pazar olduğunu belirterek, farklı sektör ve kuruluşlardan iş dünyasının ihracatına katkıda bulunacak bu gibi etkinliklerin faydalı olduğunu kaydetti.

İpekli, İngiltere ile Türkiye arasındaki ticaret anlaşmasının güncellenmesiyle birlikte farklı alanlarda ticaret hacminin daha da artacağının altını çizdi.

HABER -FOTOĞRAF: EUROVİZYON PR AGENCY-LONDRA

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2023, 11:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner20