Recep Ercan’a Enfield Belediyesi’nden ‘Takdir’ Plaketi

Koronavirüs salgını döneminde gıda destek programına yardım yapan iş insanı Recep Ercan’a, Enfield Belediye Başkanı Sabri Özaydın tarafından ‘Takdir Plaketi’ verildi.

Recep Ercan’a Enfield Belediyesi’nden ‘Takdir’ Plaketi

ERKAN HOŞAFÇI

Londra’nın Enfield Belediye Başkanı Sabri Özaydın, İngiltere’nin önemli gıda tedarik firmalarından Aytac’ın Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ercan’a, yardımseverliğinden dolayı ‘Takdir’ plaketi takdim etti.

Pandemi döneminde ihtiyaç sahiplerine gıda desteği programı kapsamında yardım kampanyası gerçekleştiren Enfield Belediyesi, o dönemde önemli gıda yardımında bulunan iş insanlarını unutmadı.

Enfield Belediye Başkanı Sabri Özaydın, Çarşamba günü Recep Ercan’ın plaketini başkanlık makamında takdim etti.

Özaydın, iki yılı aşkın süreden beri bütün dünyayı etkisi altına alan Covid-19 virüsüne karşı alınan önlemler nedeniyle insanların, ciddi gıda tedarik zorlukları yaşadığını hatırlatarak, “Recep Ercan Bey’in yönetimindeki Aytac firması bu dönemde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere yüklü miktarda gıda desteği sağladı. Recep bey gibi duyarlı insanlarımızın yaptıkları yardımları, pandemi sürecinde zor bir dönem geçiren bölgemiz insanları için çok değerliydi. Belediye olarak hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Koronavirüs salgınını sebebiyle insanların çok zor bir dönem geçirdiğini belirten Recep Ercan da yaptığı kısa konuşmada, gıda destek programını hayata geçirerek ihtiyaç sahiplerine bir nebze de olsa nefes aldırdıkları için Enfield Belediyesi ve Başkan Sabri Özaydın’a müteşekkir olduğunu ifade etti.

Recep Ercan, Enfield Belediye Başkanı Sabri Özaydın’a, firmasının distribütörlüğünü yaptığı Kuzey Kıbrıs’ın Oza Kahve seti hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2022, 06:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner20