Doğtaş Exclusive Londra’da 2. mağazasını da açtı

Türkiye’nin seçkin mobilya markası Doğtaş Exclusive’in, Londra’daki ikinci mağazası New Malden bölgesinde hizmet vermeye başladı.

Doğtaş Exclusive Londra’da 2. mağazasını da açtı

Ev tekstili alanında Türkiye’nin dünyaca tanınmış markası Doğtaş Exclusive’in, İngiltere’deki ikinci mağazası güney batı Londra’nın New Malden bölgesinde açıldı.

Mobilya sektörünün yükselen markasının açılış kurdelasını, yatırımcı iş insanı Rashad Guliyev ile Doğtaş İcra Kurulu Üyesi Ozan Doğan, “hayırlı olsun” dilekleriyle birlikte kesti.

Doğtaş İcra Kurulu Üyesi Ozan Doğan, Dilara Doğan ile Doğtaş Pazar Geliştirme Müdürü Burak Sarı’nın da katıldığı açılışta, Beyzade Restaurant sahibi Atilla Abacıoğlu ve çok sayıda iş insanı hazır bulundu.

Doğtaş Londra bayii yöneticilerinden Fatma Çakmak, konuklarla yakından ilgilenirken, Surrey bölgesinden alışveriş için gelen Zeynep Korcu açılış sonrası ‘Como takımı’ alarak mağazanın ilk müşterisi oldu.

        

İNGİLTERE’DE BÜYÜMEMİZ DEVAM EDECEK

Doğtaş İcra Kurulu Üyesi Ozan Doğan, açılışta yaptığı kısa konuşmada, ABD ve Avrupa başta olmak üzere dünyanın birçok önemli kentinde açtığı mağazalarla Türkiye mobilya sektörünü gururla temsil ettiklerini hatırlatarak, “Doğtaş’ın Londra’da ikinci mağazasını açtık. Yatırımcımız Rashad Guliyev bey sağolsun çok önem veriyorlar. Umarız beş sene içerisinde İngiltere’de 10 mağazaya çıkarmayı hedefliyoruz. Tabii, İngiltere’nin yanısıra, Avrupa’da Paris, ABD’de New York mağazaları olan bir markamız bu. Londra’da olmak bizim için çok önemli. Rashad Bey ile geçen sene ilk mağazamızı açmamızın üzerinden kısa süre geçmesine rağmen ikinci mağazamızın hizmete girmesi bizi çok motive edici oldu. İnşallah Londra’nın yanısıra İngiltere’nin diğer şehirlerinde de büyümeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

PARİS’TEN SONRA LONDRA, ARDINDAN BRÜKSEL VE KÖLN

Doğtaş Pazar Geliştirme Müdürü Burak Sarı da yaptığı değerlendirmede, Türkiye'de 240'a yakın Doğtaş tabelalı mağazanın faaliyet gösterdiğini hatırlattı. Yurt içinde ve yurt dışında yeni mağazaların açılmaya devam ettiğinin altını çizen Sarı, “Dünyanın belirli yerlerinde önemli şehirlerde, vitrin şehirlerde Paris, Londra, New Jersey. Şu an yatırımlarımız devam etmektedir. Geçen hafta Paris mağazamızı başarıyla faaliyet geçirdik. Önümüzdeki dönemde Brüksel, Köln mağazalaramız faaliyete başlayacak” dedi.

EV DEKORASYONU VE TEKSTİLİNDEN HER ŞEY MEVCUT

Güney Batı Londra’nın New Malden bölgesinde konsept mağaza açılan Doğtaş Exclusive, 400 metrekarelik alanda müşterilerine farklı seçenekler smunuyor. Yatak odası, yemek odası, koltuk grubu, salon grubu, genç odası, uyku grubu ürünleri ile her türlü ev gereksinimine cevap verecek zenginlikte.

Bunların yanısıra, halı, tablo çeşitleri, ev aksesuarları, bahçe mobilyası, nevresim takımları gibi tamamlayıcı ve kapsamlı kaliteli ürünlerle bölge halkının taleplerine cevap veriliyor.

 

Mağazanın açılışında Çellist Benan Ayvaz konuklara resital verdi.

Mağazaya 0208 942 0748 numaralı telefondan ulaşmak mümkün olacak. Adresi ise şöyle:

DOĞTAŞ Exclusive

175 Burlington Road

New Malden

KT3 4LU

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2022, 07:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner20