Yataş Bedding ve Doğtaş, İngiltere’de yeniliklerle büyümesini sürdürüyor

Türkiye’nin alanında en seçkin mobilya ve yatak markası Doğtaş Exclusive ile Yataş Bedding, yeni dönemde Birleşik Krallık’ta mağazalaşma sürecini başlatıyor.

Yataş Bedding ve Doğtaş, İngiltere’de yeniliklerle büyümesini sürdürüyor

Caspian Trading Limited bönyesinde Londra’da ilk mağazalarını Edmonton bölgesinde açan Doğtaş Exclusive ve Yataş Bedding’in, yeni şubesi ise New Malden bölgesinde servis vermeye başladı.

24 Eylül’de yapılacak resmi açılış nedeniyle yüzde 30 indirim kampanyası başlattı.

İş insanı Rashad Guliyev, mobilya sektörünün dünyaca ünlü iki markasıyla başlayan yatırımları, ülke genelinde mağazalaşma ve yeni bayilikler ile hız kazanacak.

TOPARLANMA SÜRECİ HIZLI OLDU

Koronavirüs salgınının, her iki mağazanın kendilerine geçtiği döneme rast geldiğini hatırlatan Rashad Guliyev, ülke genelinde uygulanan kapanma dönemine rağmen satışı yapılmış olan tüm ürünlerin teslimatının aksatılmadığını kaydetti.

Salgın döneminde yeni satışlarda azalma görülmesi nedeniyle, “tüm insanlığın yaşamış olduğu tedirginlik birçok sektörde olduğu gibi mobilya sektöründe de olumsuz etkileri oldu. Fakat sonrasında hızlıca toparlanma sürecine geçildi” dedi.

ÖNCEKİ FİRMA HAYAL KIRIKLIĞI YAŞATMASINA RAĞMEN

Doğtaş Exclusive ve Yataş Bedding’in 2020 Haziran ayı itabarı ile Caspian Trading Limited’e geçtiğinin altını çizen Guliyev, “Bizden önce bayiliği üstlenen firma/kişiler maalesef birçok müşterimizi hayal kırıklığına uğratmıştır. Fakat bizim hizmet vermeye başladığımızdan günden bu yana, kaliteli ürün portföyümüz ve  sağlamış olduğumuz kaliteli hizmet ile bizim dışımızdaki gelişmelerden kaynaklanan kötü izlenimlerin birçoğunu olumlu yöne çekmeyi başarmış bulunmaktayız. Bizlere güvenip mağazalarımızı ziyaret eden tüm değerli müşterimize gönülden teşekkür eder, her zaman onları ağırlamaktan memnuniyet duyduğumuzu iletmek isterim” şeklinde konuştu.

KÖKLÜ GEÇMİŞİ VE KALİTEYE İLGİ ARTIYOR

Yataş Bedding ve Doğtaş Exclusive markalarının, başta Türkiye olmak üzeri birçok Avrupa ülkesinde kaliteli hizmet vermeye devam ettiğini anlatan Rashad Guliyev, her iki markanın İngiltere mobilya sektöründeki konumunu ise şu sözlerle ifade etti:

“Doğtaş Exclusive, 1972 yılında faliyete başlamış olup bugün 28 ülkede 400`e yakın şubesi bulunmaktadır.

Yataş Bedding ise,1976 yılında kurulmuş olup Türkiye`de ve birçok ülkede şube sayısı her geçen gün artıyor.

Her iki büyük firma da konforu, rahatlığı ön planda tutmayı amaçlayarak, kalite ve dayananıklığı bir arada sunan markalardır.

Tüm müşterimize ihtiyacı olan mobilyaya yönlendirmekte olup ürünlerimizi teslim ettikten sonra da satış sonrası servise daha fazla özen göstermekteyiz. Ürünlerimiz Türkiyeden gelmekte olup satış sonrası da her türlü memnuniyeti giderebilmek için extra çaba sarfetmeye devam etmekteyiz. Firmalarımızın uzun yıllara dayanan deneyimlerinden güç almaktayız.”

CASPIAN TRADING LTD. YATIRIMCILARA BAYİLİK VERECEK

Caspian Trading Ltd. olarak, İngiltere’den ve dış ülkelerden, mobilya sektöründe yatırım planlayan girişimcilere bayilik vereceğini açıklayan Rashad Guliyev konuyla ilgili şunları söyledi:

“Farklı beğenilere seslenen alternatiflere ve rahatlığın en doğal halini sunan yaşam çözümleri ve ulaşılabilir tasarım anlayışıyla, hayata fark katmak bizleri gururlandırmaktadır.Kaliteli mobilya, geniş servis ve hizmet ağıyla müşteri memnuniyetini ön planda tutmak herzaman hedeflerimiz arasındadır.

Servis kalitemize ek olarak yeni bayilikler açmaya devam ediyoruz.

Yataş Bedding, yatak konusundaki deneyimi ve kalitesini ispatlamış olmakta birlikte yeni yatırımcılarına Caspian Trading Ltd aracılığıyla bayi açma imkanı da sağlamaktadır.

Böylelikle UK`nın birçok bölgesinde bayilerimizin bulunmasından onur duyacağız.”


NEW MAL
DEN BAĞAZA AÇILIŞINDA YÜZDE 30 İNDİRİM KAMPANYASI

Edmonton N9 0PD de 2 katlı konsept mağazası ile yaklaşık 2 senedir hizmet veren firma, müşterilerinin desteği ve güveni sayesinde ikinci mağazasını “New Malden KT3  4LU” bölge halkı ile buluşturdu. Mağaza 24 Eylül’de resmi açılışını gerçekleştirecek. Yeni mağazanın açılışı nedeniyle yüzde 30 indirim kampanyasını da başlatacak.

Müşterilerine zaman zaman sürpriz hediye kampanyaları da gerçekleştiren Doğtaş Exclusive ve Yataş Bedding, yenilikleri sosyal medya üzerinden müşterilerine ulaştırıyor.

FAİZSİZ TAKSİT İMKANI İNTERNET SAYFASI ÜZERİNDEN SATIŞLAR

Rashad Guliyev’in verdiği bilgile göre, Doğtaş ve Yataş Bedding, kısa süre sonra kendi web sayfasını hizmete açarak, müşterilerinin alış veriş yapmasını sağlamaya hazırlanıyor.

Ayrıca, müşterileri ile oluşturduğu güven sayesinde de mağaza sayısını artırarak, kaliteli hizmet sunmaya devam edecek.

Doğtaş Exclusive ve Yataş Bedding, “Birlikte evlerinizi odalarınız tasarlayabiliriz. Sizlere faizsiz taksit imkanları da sunmaktayız. Sizleri mağazalarımızda görmek bizleri onurlandıracaktır” sloganı ile büyümesini sürdürecek.

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2022, 19:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner20