Bellona, İngiltere’de yeni hedeflerini belirledi

Bellona Mobilya üst düzey yöneticileri Londra’da faaliyet gösteren Enfield ve Lewisham mağazalarını ziyaret ederek, UK Direktörü Yılmaz Kara ile bir araya gelip, geleceğe yönelik projeleri konuştular.

Bellona, İngiltere’de yeni hedeflerini belirledi

Türkiye’nin seçkin uluslararası mobilya markalarından Bellona’nın Türkiye ve İngiltere yönetimi geleceğe dönük hedeflerini konuştu.

Bellona UK Ltd Direktörü Yılmaz Kara, Bellona Dış Ticaret üst düzey yöneticilerinden, Dış Ticaret Direktörü Arif Emre Ölmeztoprak, Dış Ticaret Müdürü Özge Ay Akın ve Dış Ticaret Şefi Gökçe Keçe’yi ağırladı.

İNGİLTERE’DE MEVCUT VE GELECEK PLANLARI ELE ALINDI


Bellona Enfield ve Lewisham mağazalarını ziyaret eden Bellona Türkiye heyeti, Bellona Londra Yöneticisi Kadri Bayhaner’in de hazır bulunduğu toplantıda; mobilya piyasası, müşteri deneyimi kalitesi, satış sonrası hizmetleri ve Bellona Londra’nın geleceğe dönük hedeflerini ele aldı.

Toplantıda ayrıca, Bellona ürünlerinin Birleşik Krallık’taki farklı potansiyel müşteri kitlelerine ulaştırılmasına yönelik planlar da değerlendirildi.

Bellona Türkiye heyeti, Londra mağazalarının yöneticisi ile Bellona UK Direktörü Yılmaz Kara’ya, Bellona markasının İngiltere’de en iyi şekilde temsil ve hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini sundular.

Bellona’ya bu linklerden ulaşabilirsiniz:

www.bellonauk.com

www.instagram.com/bellonalondra

BELLONA LONDRA MAĞAZALARI:

Bellona Enfield: 020 8443 3332 266 - 270 High St, Ponders End, Enfield EN3 4HB

Bellona Lewisham: 020 8852 8526 219 - 221 Lewisham High St, London SE13 6LY

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner20