Turhan Çömez, Londra’da Tam Teşekküllü Sağlık Merkezi Açıyor

Bir dönem aktif siyasette yer alan ve milletvekilliği yapan ve 10 yılı aşkın süredir mesleğini İngiltere’de devam ettiren genel cerrahi uzmanı Dr. Turan Çömez, İngiltere'nin başkenti Londra’da tam teşekküllü sağlık merkezi açıyor.

Turhan Çömez, Londra’da Tam Teşekküllü Sağlık Merkezi Açıyor

Dr. Turhan Çömez, Türk ve İngiliz doktorlardan oluşan uzman kadrosu ile, son derece yüksek standartlarda inşa edilmiş sağlık merkezinin, MediWell Clinic adıyla Ekim ayı içerisinde İngiltere’deki Türk toplumu ve bölge halkınınTürk toplumunun hizmetine gireceğini söyledi.

Dr. Turhan Çömez, kliniğin Londra’nın kuzeyinde Tottenham bölgesinde, Lansdowne Road üzerinde hizmet vereceğini kaydetti.  

MediWell Klinik (Clinic) adı altında üzerinde faaliyete geçecek olan sağlık merkezi ile ilgili bilgi veren Çömez, 2 yıldır süren çalışmaların son aşamasına gelindiğini, çok yakında sevgi ve şevkat dolu, modern, kaliteli sağlık hizmeti sunulacağını ifade etti.

İngiltere’de ekonomik kriz ve bütçe kesintilerinden dolayı NHS devlet hastanelerinde tedavi olmak bir yana mahalle doktorlarından bile randevu almanın zorlaştığının altını çizen Dr. Çömez, “Hepinizin yakından bildiği ve tecrübe ettiği gibi İngiltere’de NHS ciddi bir yük altında. Sistem bu yükü taşıyamıyor” dedi.  

İNGİLTERE'DE SAĞLIK ALANINDA CİDDİ PROPLEMLER YAŞANIYOR

Açıklamasının devamında Dr. Çömez, “Tedaviler için bekleme süreleri çok uzun. Özellikle bizim toplumumuz, sanıyorum 500 binin üzerinde Türkiye’den ve Kıbrıs’ tan göç etmiş bir toplumumuz var burada, ciddi olarak bu sıkıntıdan muzdarip. Bunun üstüne bir de dil problem eklenince sorun daha da ciddileşiyor. Ve pek çok yurttaşımız ne yazık ki en küçük bir sorununda bile Türkiye’ye gitmek zorunda kalıyor bu da beraberinde önemli bir zaman ve ekonomik kayıp getiriyor. Halen İngiltere’de çalıştığım hastanede pek çok Türk vatandaşımızı ameliyat ettim. Telefonum 24 saat açık, herkes kolaylıkla ulaşıp derdine çare arayabiliyor. Bir sağlık merkezi için öylesine büyük bir talep geldi ki ben de kolları sıvadım. Yaklaşık 2 yıldır süren çalışmalarımız son aşamasına geldi. Hergün sabah sekizden akşam sekize kadar yanıbaşınızda olacak olan Mediwell, her türlü sağlık sorununuzda güvenilir ve deneyimli kadro ve modern cihazlarla derman dağıtacak.

KLİNİK, SAĞLIK SORUNLARINDA ÖNEMLİ BİR EKSİKLİĞİ GİDERECEK

Sonrasında amacımız 7 gün 24 saat hizmet vermek. Bu servisle pek çok sorunu çözebileceğiz. Bu servisi aynı zamanda evlere de tasıyacağız. Yani ihtiyacı olan hastalarımızın evlerine kadar sağlık hizmeti götüreceğiz” şeklinde konuştu.

Buna ambulans hizmetinin de ekleneceğini kaydeden Dr. Çömez, diğer hizmetlerle ilgili de; “Türkiye’den Londra’ya çok sayıda yurttaşımız geliyor her yıl. Bunlar sağlık sorunu yaşadıklarında ciddi zorluklarla karşılaşıyorlar. Ev ve hotel servisimiz olacak ve bundan sonra Londra’ya gelen herkes kendini güvende hissedecek. Bir süre sonra internetten online muayene ve reçete yazma sistemini getireceğiz. Ve hastalarımızın ilaçlarını evlerine kadar ulaştıracağız. Büyük bir uzman kadromuz ile her branşta hizmet verilecek ve her türlü tetkik ve tedavi imkanı olacak. Enfield bölgesinde ve Harley Street’ te iki hastane ile ortak hizmet vereceğiz. Dolayısı ile ameliyat ve ileri tetkik gereken hastalarımıza da bu kolaylıkları hazırlıyoruz” diye konuştu.

Adres:

London Mediwell Sağlık Kliniği

1A Lansdowne Rd. N17 0LL

Tel: 0203 951 0203

e-mail: [email protected]

www.mediwellclinic.co.uk

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2018, 13:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
Seçmen Dikmen
Seçmen Dikmen - 6 yıl Önce

Çok mutlu oldum böyle bir kuruluşa öncülük ettiğiniz için hayırlı olsun

Yilmaz tatar
Yilmaz tatar - 6 yıl Önce

Hayirli, uğurlu olsun.

Hatice Aksu
Hatice Aksu - 6 yıl Önce

Ben çok sevindim her gene geliyorum bir şey olsam ne olur diye korkuyorum Benim gibi kim bilir kaç kişi var

Mustafa özmakineci
Mustafa özmakineci - 6 yıl Önce

Başarılarının devamını dilerim.

Gülsen Yeşilyurt
Gülsen Yeşilyurt - 6 yıl Önce

Hayırlı olsun, güzel işler başaracağınızdan eminim...

Ayşe şahin
Ayşe şahin - 6 yıl Önce

Merhaba Turhan bey doktorum..O kadar sevindim ki anlatamam. Çocuklarım orada ikamet ediyor yanlarına gidiyorum. Rahatsızlanacam diye stresli kalıyorum. Size tlf.da etmiştim. Hayırlı olsun. Başarınız daim olsun. Sağlıkla kalın.

Gürel Mert
Gürel Mert - 6 yıl Önce

Doktor bey, sizi Türkiye’den dikkatle takip ediyoruz. Allah yardımcınız olsun. Ağır bir sınav veriyorsunuz. Baki selamlar.

Hakan Kılın
Hakan Kılın - 6 yıl Önce

Tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim. Sizin gibi zeki ve çalışkan insanların, dünyanın neresine giderse gitsin başarılı olacağını ispatlıyorsunuz.


SIRADAKİ HABER

banner20