Nator Group, Britanya Pazarına İddialı Giriyor

İngiltere’de yerleşik Türk girişimcilerin kurduğu Nator Group firması, sağlıklı gıda ve yasam ürünlerinden oluşan 400’den fazla çeşit ile pazara girmeye hazırlanıyor.

Nator Group, Britanya Pazarına  İddialı Giriyor

LONDRA - İngiltere’de yerleşik Türk girişimcilerin kurduğu Nator Group firması, sağlıklı gıda ve yasam ürünlerinden oluşan 400’den fazla çeşit ile pazara girmeye hazırlanıyor.

İki yatırımcı tarafından kurulan Nator Group şemsiyesi altında 7 ayrı markadan oluşan, tamamı sağlıklı gıdalar ve yasam ürünleri, Avrupa Birliği ve İngiltere gıda standartlarına uygun olarak tüketicinin beğenisine sunulacak.

Firma yetkililerin verdiği bilgiye göre Nator Group bünyesinde tamamı doğal ve organik olmak üzere 400’den fazla ürün yer alıyor.

Gıda” ve “Yaşam” olmak üzere insan hayatı öncelikli 7 alt marka ile satışa sunulacak olan ürünler, “Natorheal” “Nator Food” “NatorLife,” “NatorLove” “NatorSkin” “NatorHair konseptlerine göre grupladırılıyor.

KONSEPTTE YER ALAN ÜRÜNLER

Almanya başta olmak üzere, Avrupa’nın bazı ülkelerinde ve Türkiye’de faydası kanıtlanmış ve patentleri alınmış, hastalıklara iyi gelen bitkilerin karışımları ile yapılmış hastalıklara yönelik bitkisel çay karışımı.

Özellikle pratik çözüm olarak anlık ve devamlı kullanım ile kan dolaşımı mide bağırsak ve psikolojik sorunların azalmasında sorunların giderilmesinde yardımcı olan aroma terapi yağlar.

Yemeklerde güvenle kullanabilen zeytin yağı, havuç yağı, ayrıca denizde güneşlenme öncesi ve sonrası kullanılabilen yağlar.

Akne, sivilce, sedef, egzema, saç dökülmesi, deri kalkması gibi sorunlar için bitkisel sabunlar ve keçi sütü ve eşek sütü sabunu gibi cilt bakım ürünleri.

SADECE GIDA DEĞİL, SAĞLIKLI YASAM ÜRÜNLERİ

Öncelikli olarak online satışlara başlamaya hazırlanan Nator Group, Londra’da halkın ulaşabileceği bir de showroom ile hizmet verecek.

Konseptini sadece gıda ürünleriyle sınırlı tutmayan firma, sağlık ve sağlıklı yaşam alanındaki ürünleriyle de iddialı.

Kimyasal ilaçların çözemediği kimi rahatsızlıklarda kullanılan doğal ve organik bitkisel ürünleri, ‘NatorLife’ markası altında sunacak olan firma, kilo verme ve sağlıklı beslenmeye önem veren tüketicilerin tüm taleplerini karşılamayı amaçlıyor.

DÜNYA ÇAPINDA GEÇERLİ MARKA SAHİBİ

İnsan sağlığını önceliğe alan ürünlerle piyasaya girecek olan Nator Group, dünyanın her yerinde geçerli olan ve ana markaları olan Natorheal, (Natural Organic Healthy Life) Doğal Organik Sağlıklı Yasam markaları ‘World of Trade’ marka sertifikalı.

ÜÇ ÜLKEDEN ÜÇ ÖDÜLLÜ ÜRÜNLER

İngiltere, Almanya ve Avusturya’da düzenlenen uluslararası fuarlarda katıldığı yarışmalarda, sabun, sirke ve marmelatta üç ayrı ödülün de sahibi.

CİNSEL GÜCÜ ARTIRICI ÜRÜNLER

Nator Group, son yıllarda cinsel gücü artırıcı kimyasal ilaçlar kaynaklı ölümlerin artmasını dikkate alarak, insanların sağlığını koruyan, doğal ve geleneksel cinsel destek ürünlerine de ürün konseptinde yer veriyor.

Çoğu geleneksel ürünlerden oluşan bu konsept ise ‘NatorLove’ markası ile tüketiciye sunuluyor.

KATKI MALZEMESİ YOK DOĞAL ŞEKER VAR

Nator Group, piyasaya sunacağı ürünlerin tamamında şeker, glikoz ve diğer katkı maddelerinden arındırılmış ürünleri tercih ediyor. Bal ve pekmez gibi tatlı ürünleri de dahil olmak üzere tüm gıdalarda ürünün doğal şeker muhafaza edilerek, glikoz ve katkı maddelerine mesafeli.

Nator Group, satışa sunulmadan önce ürünlerin gerekli test ve incelemeleri yapılarak, 27 farklı üniversiten alınan lezzet ve kalite belgesinin yanısıra, İngiltere’den alınmış ilk üretim sertifikasının da sahibi.

Ayrıca, İngiltere’de satış sonrası müşteri memnuniyeti sertifikası ‘Royal Cert’ ile ‘UKAS’ ve ‘BRC’ sertifikalarını ise alma sürecinde.

Firma, bu konuda endişesi olan tüketicilerin her türlü laboratuar araştırma masraflarını da üstlenme garantisi veriyor.

Nator Group, gıda ve sağlık ürünleri, Ocak ayının ikinci yarısında online satışa sunulacak ve pazara girişi sosyal medya tanıtımları ile duyurulacak.

NATOR GROUP BÜNYESİNDEKİ ÜRÜNLER

  • Hastalıklara yönelik tamamı doğal ve bitkisel çaylar
  • Tamamı saf ve doğal aroma terapi yağları
  • Normal yağ çeşitleri ve organik soğuk sıkım (cold press)
  • Homeopati ile geliştirilmiş bitkisel sabunlar
  • bitkisel şampuan çeşitleri ve kremler
  • Doğal baharatlar ve kurutulmuş bitki ürünleri
  • Himalayan ve kaya tuz çeşitleri ile lambaları
  • Doğal meyve özleri extereleri
  • Pekmezler ve tahin çeşitleri
  • Yüzde 100 doğal meyve suyu serisi
  • Dünyada tek 24 çeşit sirke
  • Bal ve macun karışımları
  • Cilt ve vücut kremleri
  • Bakliyat turşu ve konserve çeşitleri

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2020, 16:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner20