Azerbaycan Airlines’in Bakü-Gatwick seferleri başladı

Azerbaijan Airlines, Londra Heathrow’dan sonra Gatwick Havalimanı seferlerine başladı. AZAL’ın Bakü-Gatwick uçuşları, çarşamba, cuma ve pazar olmak üzere haftada üç kez gerçekleşecek.

Azerbaycan Airlines’in Bakü-Gatwick seferleri başladı

LONDRA - Azerbaycan'ın milli havayolu şirketi "Azerbaijan Airlines" CJSC (AZAL), 17 Mart'tan itibaren Bakü'den Londra'nın Gatwick Havalimanı'na seferler düzenlemeye başladı.

AZAL'ın Londra Gatwick Havalimanı'na ilk uçuşunun karşılama töreninde, Azerbaycan'ın Büyük Britanya Büyükelçisi Elin Suleymanov, Gatwick Havalimanı Havacılık Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Stephanie Weir, medya temsilcileri, havayolu çalışanları ve diğer yetkililer hazır bulundu.

AZAL Havayolu, Bakü'den Gatwick havaalanına çarşamba, cuma ve pazar günleri olmak üzere haftada üç kez uçuş gerçekleştirecek. AZAL, yeni güzergahın açılmasıyla birlikte Bakü-Londra arasındaki haftalık uçuş sayısını 6'ya çıkardı.

Havayolunun uçuş coğrafyasının genişletilmesi kapsamında atılan bu adım, artan yolcu talebinin karşılanmasını amaçlıyor.

Uçak biletleri, havayolunun güncel mobil uygulaması olan www.azal.az resmi internet sitesinden, AZAL biletleri, ofislerinden ve akredite acentelerden temin edilebilecek.

(Azernews)

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2024, 15:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner20