Engin Gayrimenkul yeni projesini Londra’da tanıttı

Türkiye’nin bilinen emlak firmalarından Engin Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir Engin, yeni projelerini Londra’da tanıttı.

Engin Gayrimenkul yeni projesini Londra’da tanıttı

LONDRA - Geçen Cuma günü BozcaDer’in kahvaltı programına katılan Engin Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir Engin, bugüne kadar 71 bin 185 kişiyi ev sahibi yaptıklarını hatırlattı.

İngiltere’den yatırım yapacak olanlar için Çanakkale, Biga, Edremit ve Akçay bölgesindeki parselli arsalarla ayrıntıları paylaşan Engin, bu proje için yılda yüzde 40 ile 70 arasında kazanç vaadetti.

İNGİLTERE’YE YÖNELİK YENİ KAMPANYA

Bu projeyi 9 bin 900 sterlinden başlayan fiyatlarla piyasaya sunduklarını bildiren Üzeyir Engin, “bugüne kadar yaptığımız projeler teminatımız. Size en iyisini ve en kazançlısını sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Büyük Deprem sonrası gayrimenkul piyasasında günlük hayatı etkileyecek önemli gelişmeler yaşandığını belirten Engin, “biz firma olarak tapuyu hazırlamadan arsa ve arazi satmıyoruz. Yatırımcılar da önce tapusunu alıp sonra ödemesini yapsın. Projelerimizde, yatırımcıya satış garantisi veriyoruz. Ayrıca ücretsiz danışmanlık hizmeti de sunuyoruz” şeklinde konuştu.

Gayrimenkul alanının zor bir sektör olduğunun altını çizen Üzeyir Engin, “bu alanda yatırım yapacaklara, 20 yıla varan tecrübemizle ısrarla ‘yarın satabileceğin yeri al’ tavsiyesinde bulunuyoruz. İmarlı, hemen inşaat yapılabilecek arsa ve arazileri tercih etmenizi öneriyoruz” diyerek doğru tencihin önemine işaret etti.

20 YILA YAKIN TECRÜBE 5 ŞUBE

Engin Gayrimenkul, 2003 yılında arsa ofisi olarak kurulan ve kısa sürede 5 şubeye ulaşarak Türkiye’nin gayrimenkul sektöründe lider firmaları arasında yer alıyor. Edindiği tecrübe ve hızlı büyümeyle yurt dışına da açılan firma, ilk yurt dışı şubesini Almanya’ya açtı. Şu anda İstanbul, Çanakkale, Aydın, Balıkesir ve Almanya olmak üzere toplam 5 şubeye sahip.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner20