Aytac Gıda, ‘Helal Sektörün’ Önemli Markaları Arasında

Avrupa’daki en köklü gıda kuruluşları arasında yer alan Aytaa Gıda, helal sektörüne katkısıyla eş zamanlı olarak ‘Aytac Aid’ ile insani yardımlarını devam ettiriyor.

Aytac Gıda, ‘Helal Sektörün’ Önemli Markaları Arasında

LONDRA - İngiltere'nin önde gelen helal ve etnik gıda ürünleri tedarikçisi Aytac Foods Distribution Ltd, 1 - 3 Aralık 2023 tarihleri arasında Londra'daki Tottenham Hotspur Stadyumu'nda düzenlenen Helal Expo 2023'ün sponsoru oldu.

Helal Expo 2023, İngiliz Müslüman etkinlik profesyonellerinden oluşan bir ekip tarafından organize edilen, Birleşik Krallık'ın 1 numaralı uluslararası B2B ve tüketici helal ticaret fuarı olarak biliniyor. Etkinlik, helal yaşamın ilkelerini paylaşmak için kültür ve toplumu bir araya getirmenin yanısıra helal endüstrisindeki en son trendleri ve yenilikleri sergileme amacıyla düzenleniyor.

Aytac Foods, Ticaret Müdürü Waqas Sarwar, Helal Gıda ve Aytac’ın insani yardım organizesyonları ile ilgili yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi:

Aytac Foods, helal gıdayı tanıtmanın yanı sıra dünya çapında ihtiyaç sahiplerine insani yardım sağlayan bir hayır kurumu olan ‘Aytac Aid'i desteklemek vizyonuyla etkinliğe aktif olarak katıldı.

Aytac Aid, Londra'da yerel olarak yoksullara ve sosyal açıdan yoksun kişilere eğitim projeleri ve gıda dağıtımı yoluyla eğitim vermeyi ve onlara yardım etmeyi amaçlayan ve sosyal sorumluluk kapsamında, tabii afetlerden etkilenen bölgelere öncelik vererek dünya çapındaki projelere mali yardım sağlamayı amaçlayan tescilli bir yardım kuruluşudur.

‘Aytac Yardım’, geçmiş dönemlerde, deprem, sel, savaş ve kıtlık mağdurlarına gıda, su, barınak ve tıbbi malzeme sağlanması gibi çeşitli yardım çalışmalarında yer aldı. Aytaç Yardım aynı zamanda okul, yetimhane, hastane ve cami inşaatı gibi uzun süreli kalkınma projelerine de destek veriyor. Aytac Yardım, “İnsanlığa Hizmet” sloganıyla faaliyet göstermekte ve herkes için şefkat, adalet ve onur değerlerini yüceltmeye çalışmaktadır.

Ticaret Müdürü Wagas Sarwar ve profesyonel ekibi, diğer katılımcılar, alıcılar ve tüketicilerle ağ oluşturmak ve bağlantı kurmak için etkinlikte hazır bulundu. Ayrıca unlu mamuller, soğutulmuş, dondurulmuş, içecek, yiyecek dolabı, organik, bakliyat, hazır yemek, atıştırmalık, şekerleme ve gıda dışı ürünleri kapsayan geniş ürün yelpazesini de tanıtma imkanı buldu.

Aytac Foods, İngiltere'de Türk, Pakistan, Hint, Bengalce ve farklı diğer etnik topluluklara hitap eden tanınmış bir marka olarak bilinmekte. Aynı zamanda, süpermarketler ve ülke çapındaki mağaza zincirlerinde artan varlığıyla, helal ve etnik gıda ürünleri için tek adresli bir mağaza olarak öne çıkmakta.

Aytac Gıda, müşterilerine yüksek kaliteli ürünler, mükemmel müşteri hizmetleri ve rekabetçi fiyatlar sunmaya kendini adamıştır. Aytac Foods, Aytac Aid gibi çeşitli sosyal ve hayırsever faaliyetlere katılarak topluma katkı sağlamayı hedeflemekte.

Aytac Foods, Helal Expo 2023 katılımcılarına, başarılı ve unutulmaz bir etkinlik yapmalarından dolayı teşekkür eder. Aytac Foods, Helal Expo ile ortaklığını gelecekte de sürdürmeyi ve helal sektörünün İngiltere ve ötesinde büyümesine ve gelişmesine katkıda bulunmayı umuyor.

Aytac Foods Distribution Ltd ve Aytac Aid, Helal Expo 2023'ün sponsoru olmaktan gurur duyuyor.

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2023, 13:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner20