KLM’den Ücretsiz Bilet Değişikliği

KLM Havayolları yaptığı açıklamada, ücretsiz bilet değişikliği hizmeti vereceğini duyurdu. Koronavirüs kaynaklı seyahat planı değişikliği yapanlar firmanın internet sitesine başvurabilecekler.

KLM’den Ücretsiz Bilet Değişikliği

Koronavirüs saygını ile birlikte ülkelerin aldığı önlemler, insanların seyahat planlarını da olumsuz etkiledi. Bazı ülkelerin sınırlarını kapatması nedeniyle havayolu firmaları bilet almış yolcularına bilet değişikliği imkanları sunmaya başladı.

KLM Havayolları bu kapsamda yaptığı açıklamada, ücretsiz bilet değişikliği hizmeti vereceğini duyurdu.

İşte KLM’in söz konusu açıklaması:

Merhaba Sir/Madam,

Seyahat planlarınız mı var? Uçuş rezervasyonlarınızı çoktan yaptırdınız ama seyahate çıkıp çıkamayacağınızdan emin değil misiniz? KLM geçici olarak sunduğu ücretsiz bilet değişim seçeneğiyle size yardımcı olmak istiyor. Bu seçenekle hem uçuş tarihinizi hem de varış noktanızı değiştirebilirsiniz. Tarife farklarıyla ilgili ücretler geçerliliğini koruyacaktır. Bu seçenek 31 Mayıs 2020 ve sonrasındaki uçuşlar için 31 Mart 2020’den önce yapılan rezervasyonlarda geçerlidir.

Seyahat tarihlerinizi değiştirmek mi istiyorsunuz? Bu seçenek, tüm KLM ve Air France uçuş biletleri için geçerlidir. Yeni kalkış tarihiniz en geç 31 Mayıs 2020 olmalıdır. Tarife farklarıyla ilgili maliyetler geçerliliğini koruyacaktır. Biletinizi klm.nl adresinden veya KLM uygulamasından “Yolculuğum” bölümüne girerek kolayca değiştirebilirsiniz.

31 Mayıs 2020’den sonra seyahat etmek ya da varış noktanızı değiştirmek mi istiyorsunuz? Biletinizi kupona dönüştürebilirsiniz. Bu kupon KLM, Air France veya Delta Air Lines biletleri için kullanılabileceği gibi KLM uçuşlarındaki ekstra seçenek satın almak için de kullanılabilir.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2020, 04:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner20