“Take Off İstanbul“ Uluslararası Girişim Zirvesi

- Girişimci takımlar yatırımcılarla görüşmelere devam ederken, ilk günün sonunda yarı finale kalan 35 girişim sunumlarını yapıyor

“Take Off İstanbul“ Uluslararası Girişim Zirvesi

TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında 5'incisi düzenlenen Take Off İstanbul, ikinci gününde devam ediyor.

TEKNOFEST'ten yapılan açıklamaya göre, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi yürütücülüğünde gerçekleştirilen Take Off İstanbul'da ikinci gün, İstanbul Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Erkam Tüzgen'in "Girişim Merkezi Olarak İstanbul" sunumu ile başladı.

Türkiye Açık Kaynak Platformu, 42 Yazılım Okulları Direktörü Sertaç Yerlikaya'nın "Belirsiz Zamanlarda Geleceğe Yönelik Beceriler" konulu sunumu ile devam eden zirve, gençler tarafından büyük ilgi görüyor.

Zirvede gün boyunca girişimci takımlar yatırımcılarla görüşmelere devam ederken, ilk günün sonunda yarı finale kalan 35 girişim sunumlarını sürdürüyor.

İlk gün gerçekleştirdikleri mentorluk görüşmeleri ve sunumları ile yarı finale kalan 35 girişim, T3 Girişim Merkezi Koordinatörü İrem Bayraktar tarafından ana sahnede açıklandı. Yarı finale kalan takımlar; ALGBIO, Archi's Academy, Bakiyem, Biopols, Cbot, ChemCode, Degz Robotics, ENENT, Engage, Faibrics, Gokido, GreenPay, Hergele Mobility, hevi.ai, K-Libre, Komerce, Kuantum Siber Güvenlik, Medroco, MOVE ON, Myth, Navlungo, OtoKiosk, Pierate, Pivony, promiseq, Rise Together, Robeff Technology, Rorifer, Some Carbon, SwordSec, Teknobuilt, Tranzmeo, Uprise Energy, Wallids ve WatchBat oldu. Yarı finale kalan 35 girişim, ikinci gün devam eden elemeler sonucu değerlendirilirken, zirvenin son günü bu girişimler arasında 10 finalist açıklanacak.

- Gençler, ulusal ve uluslararası markaların yöneticileri ile bir araya gelmeye devam ediyor

Uluslararası Girişim Zirvesi Take Off İstanbul, 5'inci yılında, gençleri ulusal ve uluslararası markaların vizyoner, geleceğe yön veren yöneticileri ile buluşturmaya devam ediyor.

Zirvenin ikinci gününde İş Bankası, Eczacıbaşı Holding, ICYF ve Mediamarkt başta olmak üzere pek çok markanın ve kuruluşun yöneticileri, gerçekleştirdikleri sunumlar ve konuşmalar ile genç girişimcilere ışık tutuyor.

"İç Girişimcilik ve İnovasyon", "Güçlü Bir Girişimcilik Ekosistemi" konulu paneller, zirvenin ikinci gününde dikkati çeken içerikler arasında yer alıyor.

Take Off İstanbul, kapanışını yarın TEKNOFEST Yönetim Kurulu ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar'ın keynote konuşması ile yapacak.

Türkiye'nin teknoloji girişimleri için bölgesel bir merkez olma hedefine yönelik önemli bir zirve olan Take Off Girişim Zirvesi, yerli ve yabancı girişimcileri yatırımcılarla bir araya getiriyor. Yurt içi ve dışından başvuruların alındığı Take Off İstanbul, girişimcilere nakit ödül, B2B görüşmeler ve yatırım görüşmeleri başta olmak üzere birçok imkan sağlıyor. Zirve, katılımcılara teknoloji girişimlerinde fırsatlar ve ünlü girişimcileri canlı dinleme imkanı da sunuyor.

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2022, 02:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner20