Gratis Üst Yöneticiliği görevine Tayfun Korucan atandı

Perakende sektöründeki 30 yıla yaklaşan kariyeri boyunca birçok üst düzey yöneticilik görevini yürüten, Gratis'te 3 yılı aşkın süredir özel markalar ve PL direktörü, 2 yıldan fazla ticaretten sorumlu genel müdür yardımcısı olarak görev alan Korucan, Gratis CEO'su olarak atandı.

Gratis Üst Yöneticiliği görevine Tayfun Korucan atandı

İSTANBUL - Gratis Üst Yöneticiliği (CEO) görevine Tayfun Korucan getirildi.

Gratis'ten yapılan açıklamaya göre, perakende sektöründeki 30 yıla yaklaşan kariyeri boyunca birçok üst düzey yöneticilik görevini yürüten, Gratis'te 3 yılı aşkın süredir özel markalar ve PL direktörü, 2 yıldan fazla ticaretten sorumlu genel müdür yardımcısı olarak görev alan Korucan, Gratis CEO'su olarak atandı.

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun olan ve İstanbul Üniversitesi'nde yüksek lisansını tamamlayan Tayfun Korucan, profesyonel iş hayatına 1995'te Profilo Telra'da başladı.

Korucan, sırasıyla Teknosa'da kategori müdürü, Sony'de pazarlama müdürü, Darty'de kategori direktörü, Panasonic'te satış direktörü ve Aztek Teknoloji'de genel müdür olarak görev aldı.

Gratis bünyesindeki kariyerine 2016'dan bu yana devam eden Korucan, özel markalar ve PL direktörlüğü görevinin ardından ticaretten sorumlu genel müdür yardımcısı olarak görevini yürüttü.

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2022, 03:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner20