NN Hayat ve Emeklilik, “En İyi İşveren“ seçildi

NN Hayat ve Emeklilik açıklamasına göre, şirket, Top Employer Enstitüsü tarafından verilen "Top Employer" sertifikası alarak üst üste 7'nci kez "En İyi İşveren" seçildi.

NN Hayat ve Emeklilik, “En İyi İşveren“ seçildi

İSTANBUL - NN Hayat ve Emeklilik, Top Employer Enstitüsü'nün "En İyi İşverenler" listesinde üst üste 7'nci kez ve en yüksek skorla yer almayı başardı.

NN Hayat ve Emeklilik açıklamasına göre, şirket, Top Employer Enstitüsü tarafından verilen "Top Employer" sertifikası alarak üst üste 7'nci kez "En İyi İşveren" seçildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen NN Hayat ve Emeklilik İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Hong-Wha Ling, Top Employer Enstitüsü tarafından "en iyi işveren" olarak sertifikalandırılan sadece 25 şirket bulunduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"En iyi işveren olmak, bir şirketin çalışanlarına yüksek kalitede ve tatmin edici bir iş deneyimi sunmayı taahhüt ettiğini gösteren önemli bir başarı olarak kabul ediliyor. NN Hayat ve Emeklilik olarak ise Türkiye'de yerel üst düzey işveren belgesine sahip tek sigorta şirketi ve Avrupa grubunun önde gelen temsilcilerinden biri olduğumuz için gurur duyuyoruz. 2008 yılında Türkiye pazarına girdiğimizden beri 'Önce Sen' mottomuzla çalışanlarımıza kendilerini özgürce geliştirebilecekleri ve ifade edebilecekleri esnek bir iş yaşam dengesi sunmayı amaçlıyoruz."

- "Çalışanlarımız için esnek çalışma modelini hayata geçirdik"

Hong-Wha Ling, Kovid-19'un yol açtığı zorlu çalışma, yaşam koşulları ve küresel yüksek enflasyon ortamında çalışanlara desteklerini sürdürdüklerini ve çalışanların zamanlarını kendilerinin yönetebileceği esnek ve verimli bir organizasyon olma yolunda adımlarını kuvvetlendirdiklerini bildirdi.

Çalışanların aile ve iş sorumlulukları arasında denge kurabilecekleri ve kendilerini güvende hissedebilecekleri hibrit bir çalışma modelini hayata geçirdiklerini anımsatan Ling, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Bu kapsamda, günümüz dünyasına uyum sağlayarak IT ekip arkadaşlarımız için FlexIT modelini tanıttık. Çalışanlarımıza yıl içerisinde tercih edecekleri lokasyondan bir ay çalışabilme esnekliğini getirdik. Farklı departmanlarda çalışmak isteyen ekip arkadaşlarımızın yeteneklerine ve motivasyonlarına uygun alanlara yönelmelerine olanak sağlayarak etki yaratabilecekleri kurumsal bir iş kültürü oluşturduk."

Ling, NN Hayat ve Emeklilik olarak, yerel ve yabancı proje ve iş fırsatlarında yer alma, bilgi teknolojileri alanındaki yeteneklerin Türkiye'de işe alınması gibi fırsatlar sunduklarını, bu rollerde elde edilecek başarıların, kişilerin NN'deki uzun vadeli kariyerlerinde büyük fırsatlar elde etmelerini sağlayacağını kaydetti.

Doğum iznini 24 haftaya, babalık iznini 3 haftaya çıkararak sektörde bir ilke imza attıklarını belirten Ling, "Çalışanlarımızı mutlu görmek ve 'En İyi İşveren' olarak tanınmak bizi daha fazlası için çalışmaya teşvik ediyor." ifadesini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2023, 04:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner20