LG'nin MoodUP buzdolabında yeni renk seçeneği

LG Electronics Beyaz Eşya ve İklimlendirme Çözümleri Şirketi Başkanı Lyu Jae-cheol: "Şimdi 2023 yılının Pantone rengi olan MoodUP özellikli buzdolabı Viva Magenta, LG'nin yenilikçi ThinQ UP cihazlarının rahatlığını ve özelleştirilebilirliğini gözler önüne seriyor"

LG'nin MoodUP buzdolabında yeni renk seçeneği

İSTANBUL - LG Electronics (LG), CES 2023'te buzdolabı MoodUP ile yeni bir renk seçeneği sunacak.

Şirket açıklamasına göre, 2023 yılının Pantone rengi Viva Magenta, dünyaca ünlü Pantone Renk Enstitüsü iş birliği ile LG'nin renk değiştiren buzdolabına gelecek. Viva Magenta, "mekanlara heyecan katan", "her ortama enerji veren", "cesur ve korkusuz" bir kızıl kırmızı olarak tanımlanıyor.

Eylül ayında Berlin'de düzenlenen IFA 2022'de tanıtılan MoodUP özellikli buzdolabı, aralarından seçim yapılabilen farklı ve dinamik renk seçenekleri sunuyor. Kullanıcıların, bulundukları ortamın havasını değiştirme veya yenileme ihtiyacına karşı uygun bir yol sağlıyor. LG'nin Pantone Renk Enstitüsü ile yakın ortaklığının getirdiği bir eklenti olan Viva Magenta'nın piyasaya sürülmesiyle, buzdolabının üst kapı paneli artık toplam 23 farklı renk seçeneği sunuyor. 4 kapılı Fransız Kapı modelinin sahipleri, 190 binden fazla olası renk kombinasyonunu diledikleri kadar karıştırabiliyor ve eşleştirebiliyor.

MoodUP kullanıcıları, sezgisel LG ThinQ uygulamasını kullanarak Viva Magenta'yı ve diğer mevcut renklerden herhangi birini kolayca seçip uygulayabiliyor. LED rengi değiştirilebilir kapı panellerini uygulayan LG'nin yenilikçi mutfak çözümü, kullanıcılara, dış öğelerinden herhangi birini fiziksel olarak değiştirmek zorunda kalmanın maliyeti ve zorluğu olmadan buzdolabının görünümünü kişiselleştirme olanağı sağlıyor.

Mutfakta daha geleneksel bir görünüm için, kullanıcılar istedikleri zaman MoodUP buzdolabının LED kapı panellerini kapatabiliyor ve lüks gri ve lüks beyazın renk kombinasyonunun keyfini çıkarabiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen LG Electronics Beyaz Eşya ve İklimlendirme Çözümleri Şirketi Başkanı Lyu Jae-cheol, "Şimdi 2023 yılının Pantone rengi olan MoodUP özellikli buzdolabı Viva Magenta, LG'nin yenilikçi ThinQ UP cihazlarının rahatlığını ve özelleştirilebilirliğini gözler önüne seriyor. Farklılaştırılmış müşteri deneyimleri ve benzeri görülmemiş bir yükseltilebilirlik sunan gelişmiş yaşam tarzı çözümleri geliştirmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Ziyaretçiler, 5-8 Ocak tarihleri ​​arasında CES 2023'te şirketin standında (#15501, Las Vegas Kongre Merkezi) yer alan Viva Magenta özellikli LG InstaView MoodUP buzdolabı da dahil olmak üzere LG'nin en son yeniliklerini deneyimleyebilecek.

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2022, 04:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner20