Ünlü Golfçüler Bodrum'da Londra Emlak tanıtımında buluşacak

Oxo Investments, Londra’da emlak yatırımı yapmayı düşünenler için İngiltere’nin en prestijli inşaat şirketlerinden Berkeley Group imzasıyla hayata geçirilen iki projeyi tanıtmak için şirket sahipleri Ayla Toprak Zengin ve eşi Ömer Zengin’in ev sahipliğinde 5-8 Ağustos arasında golf turnuvası da dahil olmak üzere 4 gün sürecek bir etkinlik gerçekleştiriyor.

Ünlü Golfçüler Bodrum'da Londra Emlak tanıtımında buluşacak

Londra merkezli emlak danışmanlık şirketi Oxo Investments,Londra’da

emlak yatırımı yapmayı düşünenler için İngiltere’nin en prestijli inşaat şirketlerinden Berkeley Group imzasıyla hayata geçirilen iki projeyi tanıtmak için şirket sahipleri Ayla Toprak Zengin ve eşi Ömer Zengin’in ev sahipliğinde 5-8 Ağustos arasında golf turnuvası da dahil olmak üzere 4 gün sürecek bir etkinlik düzenledi.

Ayrıca Oxo Investments - Berkeley Homes sponsorluğunda, 6 Ağustos Cumartesi günü Bodrum Golf Club Ortakent, 7 Ağustos Pazar günü Regnum Golf Country Club Çamlık/Bodrum 'da iki gün sürecek bir Golf turnuvası düzenlemiştir.

Londra'daki en popüler projelerinden ikisi olan King's Road Park-Fulham/Chelsea ve Prince of Wales Drive-Battersea yatırımcılara benzersiz yatırım fırsatları sunuyor.

Oxo Investments, Londra emlak yatırımları konusunda birebir görüşme imkanı İçin 5 Ağustos Cuma Bodrum Golf Club Ortakent ve 8 Ağustos Pazartesi Regnum Golf Country Club Çamlık / BODRUM 'da buluşturuyor.

5-8 Ağustos günleri 11:00 ile 20:00 saatleri arasında gerçekleşecek resepsiyonlarda davetlilere, Berkeley Homes yatırım için uygun proje alternatifleri hakkında ayrıntılı bilgi edinilebileceği gibi; Kira, Avukatlık ve Mortgage ile ilgili sorular da profesyoneller tarafından cevaplandırılacak.

OXO-Berkeley Homes tanıtım günlerinde, ‘King’s Road Park’ -Fulham/Chelsea projesi ile ‘Prince of Wales Drive’ Battersea projesi hakkında detaylı bilgi verilecek.

İşte her iki projenin ayrıntıları:

Londra’nın en merkezi bölgelerinden birinde yer alan, ‘King’s Road Park’ -Fulham/Chelsea projesi %10 depozito ile projeden alım ve 2023'te teslim olanakları ile benzersiz yatırım fırsatları sunuyor. King's Road'a sadece 60 metre uzaklıkta ve Sloane Square ile Knightsbridge'e yakın mesafededir. İyi yemeklerin, alışverişin, sanat ve kültür’ün, sofistike dünyanın bir parçasıdır. Fulham Broadway (Metro) ve Imperial Wharf (Üst tren) istasyonlarının bulunduğu Londra'nın merkezinde yer almaktadır ve bu istasyonlara 10 dakikadan kısa yürüme mesafesindedir. Proje yatırımcılarına yepyeni lüks ve konforlu bir yaşam alanı sunuyor.

‘Prince of Wales Drive’ projesi Battersea parkına girişinin karşı köşesindeki metro istasyonuna (Northern Line) bir kaç dakika yürüme mesafesindedir.

Projenin yan tarafına Battersea Power Station projesi ve yeni bir AVM yapılmakta olup Apple'ın Avrupa merkezi bu yıl taşınacaktır ve Apple'ın 2500 çalışanı buradaki yeni ofislerine taşındıklarında potansiyel kiracı olacaklardır. Proje Battersea Park in hemen yanında. Chelsea Bridge'ten yürüyerek Kings Road, Sloane Square 15 dakika, Knightsbridge 25 dakika yürüme mesafesindedir.

Resepsiyona katılmak isteyenler için iletişim bilgileri şöyle:

[email protected]

Tel: 05443470729

www.oxoinvestment.com

Bire bir görüşmeler için ayrıca randevu alabilirsiniz.

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2022, 14:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner20