Ticaret Bakanı Ömer Bolat, “ATMB'nin Faaliyetlerini Yakından Takip Ediyorum”

Avrupalı Türk Markalar Birliği (ATMB) Başkan Yardımcısı Levent Acı, Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ı ziyaret etti. Acı, görüşmede Bakan Bolat’a ATMB hakkında bilgi verdi.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, “ATMB'nin Faaliyetlerini Yakından Takip Ediyorum”

Avrupalı Türk Markalar Birliği’nin (ATMB) yeni dönem faaliyetleri kapsamında, Başkan yardımcısı Levent Acı, Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ı ziyaret etti. 30 Ağustos’ta gerçekleşen görüşmede Bakan Yardımcısı O. Volkan Ağar da hazır bulundu.

DAHA AKTİF VE SICAK TEMASLAR

Avrupalı Türk Markalar Birliği (ATMB), Vehbi Keleş başkanlığında yeni dönem faaliyetlerini çok yönlü olarak sürdürüyor.

Başkan Vehbi Keleş’in, Başkan Yardımcısı Murat Yurtseven ve Genel Sekreter Mustafa Köker ile birlikte, İngiltere’nin İstanbul Başkonsolosluğu, Batı Avrupa ve Orta Asya’dan sorumlu Ticaret Müsteşarı Benjamin Aldred ile Ticari Tanıtım Deportmanı yöneticisi Amy Pritchard’ın katıldığı toplantıda geçtiğimiz günlerde bir araya geldi.

Samimi geçen görüşmede iki ülke arasında karşılıklı ticaretin artırılması konuları ele alındı.

Bu kapsamda Başkan Vehbi Keleş ve Genel Sekreter Mustafa Köker, ISO İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan ile İSO Meclis Başkan Yardımcısı Sadık Ayhan Saruhan’ın katıldığı bir toplantı gerçekleştirdi.

LEVENT ACI’DAN TİCARET BAKANI ÖMER BOLAT’A ZİYARET

Avrupa’da Türk markalarını ortaya çıkaran ve önemli bir ekonomiye hükmeden Türk iş insanlarının ihracata olan katkısını artırma şiarı ile kurulan ATMB, bu amaçla yaz döneminde de faaliyetlerine ara vermeden devam etti.

ATMB Başkan Yardımcısı Levent Acı bu çerçevede dün Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ı makamında ziyaret ederek birliğin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Önceden planlanmış seyahati nedeniyle Başkan Vehbi Keleş’in katılamadığı ziyarette, Bakan Yardımcısı O. Volkan Ağar da hazır bulundu.

Levent Acı görüşmede, ATMB’nin kuruluşundan beri gerçekleştirdiği faaliyetler ile Türkiye-İngiltere  ticari ilişkileri hakkında Bakan Bolat’ı ayrıntılı olarak bilgilendirdi.

Samimi ortamda geçen görüşmede, Acı’yı bugüne kadara gerçekleştirilen etkinliklerden dolayı kutlayan Bakan Bolat, bundan sonraki dönemde bakanlık olarak ATMB’nin yanında olmayı sürdüreceklerinin altını çizdi.

Önümüzdeki aylarda ATMB yönetim kurulundan bir heyetle tekrar bir araya gelinmesinin kararlaştırıldığı toplantıda, bakanlığın desteğinde ATMB ile programlar yapılması konusunda da görüş birliğine varıldı.

Manşet Fotoğrafı (soldan sağa) Ticaret Bakanı Ömer Bolat, ATMB Başkan Yardımcısı Levent Acı ve Bakan Yardımcısı O. Volkan Ağar

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2023, 14:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner20