Candid Tour’dan büyük organizasyon

Antalya merkezli olarak turizm sektörüne hizmet veren Candid Tour, SOM International’ın Kemer’deki Mirada Hotel’de 500 kişilik etkinliğinin organizasyonunu gerçekleştirdi.

Candid Tour’dan büyük organizasyon

Türkiye’nin gözde turizm merkezlerinden Antalya’da hizmet veren Candid Tourturizm ve seyahat firması, SOM International’ın üç gün süren ve 500 katılımlı network organizasyonunu gerçekleştirdi.

İş insanları Mesut Şimşek ve Elif Karagöz yönetiminde 2016 yılından bu yana tecrübeli kadroyla, Akdeniz ve Ege bölgesinde birçok kuruluşlarla zamanın dinamiklerine uygun çözümler üreten Candid Toıur, ‘konferans, seminer ve networking’ alanında büyük organizasyonların aranan firmaları arasında gelişimini sürdürüyor.

“Sağlıklı ve kaliteli yaşam için ihtiyacınız olan her şey” sloganı ve Bir Adım İleriye, Dünden Daha İyiye” şiarı ile sağlık destek ürünleri sektöründe faaliyet gösteren SOM International’ın Kemer’deki Mirada Hotel’de 500 kişilik etkinliğinin organizasyonu, Candid Tour tarafınsan gerçekleştirildi.

TURİZM SEKTÖRÜNE ÇÖZÜM ODAKLI SERVİS

Firmanın CEO’ları Elif Karagöz ve Mesut Şimşek, Akdeniz ve Ege bölgesinde birçok kuruluşla zamanın dinamiklerine uygun çözümler ürettiklerini belirterek, “Hızlı kararlar alarak, tüm işlerimizde çözüm odaklı yaklaşarak, farklılığımızı bugüne kadar servis verdiğimiz referanslarımızla ortaya koyduk. Kongre, Seminer, Toplantı Teknik Sistemleri, Toplantı Ekipmanları ve Dekoru, Fuaye Alanı Dekorasyonu, Stand Kiralama, Gala ve Event dekorasyonu, Sanatçı, Orkestra ve Gösteriler, Indoor-Outdoor Motivasyon Aktiviteleri, Turlar, Temalı partiler, her türlü Tatil ve Transfer Hizmetleri olmak üzere geniş bir portföy ile hizmet sunuyoruz” diye konuştu.

Turizm sektöründe alışılagelmiş sistemin dışına çıkarak, memnuniyet çıtasını yükselterek kaliteli servis sunduklarını belirten Candid Tour yöneticileri, hizmet alımı ve detaylı bilgi edinmek isteyenlerin, www.candidtour.com adresindeki firmanın internet sitesini ziyaret edebileceklerini ifade ettiler.

İNGİLİZCE DİL ÖĞRENİMİ SERVİSİ DE VERİYOR

Candid Tour turizmin her alanına yönelik sunduğu geniş servisin yanısıra, kurucu ortağı Elif Karagöz’ün yönetimindeki Cambridge şubesiyle, İngilizce dil eğitimi alanında d, İngiltere’nin seçkin okulları ile hizmet veriyor.

FOTOĞRAFLAR: CANAN KÖK - ANTALYA

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2023, 10:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner20