Hospitadent, İngiltere’de İrtibat ve Muayene Ofisi Açıyor

Diş hekimliği konusunda Türkiye’nin en büyük hastane zinciri olan Hospitadent Grup, İngiltere’de irtibat ve muayene ofisi açıyor.

Hospitadent, İngiltere’de İrtibat ve Muayene Ofisi Açıyor

İngiltere’de yaşayan vatandaşlarımız için artık diş muayene ve tedavi planlarını ertelemeye gerek kalmayacak. Diş hekimliği konusunda Türkiye’nin en büyük hastane zinciri olan Hospitadent Grup, İngiltere’de irtibat ve muayene ofisi açıyor. Hospitadent UK Genel Müdürü Dr. Mustafa Bekerecioğlu, İngiltere’den gelecek olanlara ücretsiz muayene imkanının müjdesini verdi.

Türk vatandaşları için diş tedavileri, İngiltere’de her zaman daha zor ve daha maliyetlidir. İstenen tedavilerin yaptırılamaması ve yüksek ücretler nedeniyle birçok kişi diş bakımlarını erteleyip, Türkiye’de olduğu dönemlere denk getirmeye çalışır. Bundan sonra diş tedavilerini Türkiye’de yaptırmayı düşünenler, bu süreci çok daha kolay ve önceden planlayabilecek.

Türkiye’nin en geniş diş hastane zinciri olan ve İstanbul, Kayseri, Frankfurt, Den Haag’da toplam 10 hastane; Çin ve İngiltere’de muayene ve irtibat ofisi olmak üzere 12 noktada hizmet veren Hospitadent’in İngiltere Ofisi, İngiltere’de yaşayan tüm Türk vatandaşlarına ücretsiz muayene servisi sunacak ve detaylı bir rapor ile vatandaşlarımıza diş tedavileri için neler gerektiğini bildirecek.

İNGİLTERE’DEN GELENLERE BÜTÜN ŞUBELERDE ÜCRETSİZ DENTAL CHECK-UP

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Hospitadent UK Genel Müdürü Dr. Mustafa Bekerecioğlu “Yıllardır İngiltere’den hastalarımız oluyor. İngiltere, şirket olarak bizim şube açmak istediğimiz yerlerin başında geliyordu. Nihayet bunun için ilk adımı atıyoruz. Yaz başında aktif olarak Londra'da olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz” dedi.

Yaptığı açıklamada “Buradan vatandaşlarımıza bir müjde daha vermek istiyorum” diyen Dr. Bekerecioğlu, yaz döneminde vatandaşlarımızın birçoğunun, tatil ve akraba ziyareti için memleketlerine gittiğini, bu yüzden de onlara yönelik çok güzel bir kampanya başlattıklarını ifade etti.

İngiltere Ofisi’nin bir ‘merhaba’ hediyesi olarak, Hospitadent’in Türkiye’deki bütün şubelerinde, İngiltere’den gelecek Türk vatandaşlarına ücretsiz dental check-up hizmeti sunuluyor. 2020 yılı sonuna kadar sürecek kampanyada, detaylı muayene, tedavi planlaması ve panoramik röntgenin yanısıra gerekli olduğu durumlarda dental volumetrik tomografi (DVT) de ücretsiz olarak yapılıyor.

İNGİLTERE HASTALARINA ÖZEL HİZMET HATTI

Yaptığı açıklamada “Vatandaşlarımız Türkiye’de oldukları süre içerisinde veya Türkiye’ye gelmeden önce bizleri arayarak ücretsiz muayene servisimizden istifade edebilirler” ifadesini kullanan Dr. Bekerecioğlu, bu hizmete özel bir hasta temsilcisinin atandığını ve ayrı bir telefon hattı tahsis edildiğini bildirdi.

İngiltere’den gelecek hastalar, Türkiye’deki herhangi bir Hospitadent şubesine doğrudan başvurabilecekleri gibi aşağıdaki telefon numaralarından veya eposta adresinden kendilerine özel tahsis edilmiş hasta temsilcisine ulaşarak da randevularını düzenletebiliyor.

+44 20 3820 7955
+90 505 159 80 61
[email protected]

İngiltere’deki kontak ofislerinin faaliyete başladığını ancak şu an için sadece irtibat ve randevu hizmeti verdiğini ifade eden Hospitadent UK Genel Müdürü Dr. Mustafa Bekerecioğlu, Covid-19 kısıtlamalarının kalkmasının ardından muayene ve tedavi planlama hizmetine de başlayacaklarını belirtti.

Hospitadent UK Ofisi, yakın bir dönemde ise tedavi sonrası (post-op) desteği verebilmeyi ve ufak tedavileri burada yapabilecek duruma gelmeyi planlıyor.

TÜM ŞUBELER BİLGİLENDİRİLDİ

İstanbul ve Kayseri’deki bütün Hospitadent diş hastanelerinin bu konuda bilgilendirildiğini ifade eden Hospitadent UK Genel Müdürü Dr. Mustafa Bekerecioğlu “İngiltere’den gelen vatandaşlarımız, herhangi bir şubemize başvurup İngiltere’deki adresleri ile kayıt yaptırdıkları takdirde bu imkândan yararlanabilecek” dedi.

Dr. Bekerecioğlu açıklamasını şu sözlerle tamamladı:

“2006 yılından beri İstanbul, Kayseri, Frankfurt ve Den Haag ’daki diş hastanelerimiz ve Çin’deki irtibat ofisimizle hizmet veriyoruz. Hizmet yelpazemizi İngiltere sınırlarına taşımak bizim için gurur verici bir durum. Burada yaşayan vatandaşlarımızın ayağına Hospitadent kalitesini getirmenin yanısıra İngiltere halkını da gerçekten kaliteli diş hekimliği hizmetiyle tanıştırmış oluyoruz.

Tatil için Türkiye’ye gitmeden önce ücretsiz muayene olmak ve tedavi planı oluşturmak için, sizin özel olarak görevlendirilmiş hasta temsilcimize +44 20 3820 7955 veya +90 505 159 80 61 numaralı telefonlardan ulaşabilirsiniz. Bize email ile ulaşmak isteyenler için eposta adresimiz ise [email protected]

İngiltere’de yaşayan tüm vatandaşlarımızı ücretsiz dental check-up yaptırmak ve bir fincan kahve içmek üzere Türkiye’deki şubelerimize bekliyoruz.”

Hospitadent İngiltere Ofisine Bu linkten Ulaşabilirsinizhttps://lp-england.hospitadent.com

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2020, 17:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner20