'Concept Store London' Hizmete Girdi

Cadaro Mücevherat Londra’nın kalbi olarak bilinen Knightbridge’de, Zeynep Kartal’ın tasarımlarıyla ‘Concept Store London’ mağazasını hizmete açtı.

'Concept Store London' Hizmete Girdi

NEVSAL ELEVLİ

LONDRA

Köklü mücevher markalarından biri olan ve 25 yıllık köklü mirasın sahibi Cadaro Mücevherat, İngiltere’de yaşayan moda tasarımcısı Zeynep Kartal ile “Concept Store London” için bir araya geldi.

Bir yılı aşkın süredir devam eden ve dünyanın her yerinde insanların hayatını olumsuz etkilemeyi sürdüren Kovid-19 virüs salgınına rağmen Türk girişimciler markalarıyla önemli kentlerde varlıklarını sürdürüyor.

Londra’nın kalbi Knightsbridge’te kapılarını açan, yeni tasarım mağaza, dünyanın dört bir yanından gelen müşterilerine hizmet verecek.

Mücevherat ve İngiltere’de yaşayan Türk moda tasarımcı Zeynep Kartal, consept mağazada Türk tasarımlarıyla beraber İngiltere’nin ünlü müzayede evi Sotheby’s’in koleksiyon fotoğrafları da tutkunlarının beğenisine sunuldu.

Moda tasarımcısı Zeynep Kartal ve Cadaro Mücevherat’ın kurucusu Ayşe ve Yusuf Yıldız’ın oğlu markanın ikinci nesil temsilcisi Oğulcan Yıldız’ın ev sahipliğinde düzenlenen konsept mağazanın açılış davetine ünlü isimler de katıldı.

İngiltere’nin sanat ve cemiyet hayatının buluştuğu açılış etkinliğinde, Türkiye’nin Londra Kültür ve Tanıtım Ataşesi Arzu Kahraman, Maya- Fahed Hariri, Zuhal Şeker, Crisine McGuinness, Victoria Ekonava, İpek Taneri Dumanoğlu, Naomi Jane Adams ve Jacqui Brantjes Pittack gibi isimler yer aldı.

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2021, 01:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner20