Polisan Holding'in İnsan Kaynakları Direktörlüğüne Mahmut Temiz getirildi

Polisan Holding'den yapılan açıklamaya göre, İnsan Kaynakları Direktörlüğüne (CHRO) Mahmut Temiz getirildi

Polisan Holding'in İnsan Kaynakları Direktörlüğüne Mahmut Temiz getirildi

İSTANBUL - Polisan Holding'in yeni İnsan Kaynakları Direktörü (CHRO) Mahmut Temiz oldu.

Holding tarafından yapılan açıklamaya göre, Temiz, boya, kimya, liman işletmeciliği ve gayrimenkul sektörlerinde faaliyet gösteren Polisan'da, holdingin İK stratejileri ve süreçlerinden sorumlu olacak.

"Fortune Türkiye En Etkin 50 İnsan Kaynakları Yöneticisi (CHRO) 2021" listesinde yer alan Mahmut Temiz, özellikle insan kaynaklarında uluslararası standartlar, endüstriyel ilişkiler, kurumsal gelişim, organizasyonel gelişim, seçme ve yerleştirme, eğitim-gelişim alanlarındaki uzmanlığı ile dikkati çekiyor.

Mahmut Temiz, 1996'da İstanbul Teknik Üniversitesi, Endüstri Mühendisliği Bölümü'nden mezun odu. Profesyonel çalışma hayatına 1997’de Wittur Holding'de ürün yöneticisi olarak başlayan Temiz, 2001'de Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası’nda Endüstri Yönetimi ve Araştırma Müdürü olarak 5 yıl boyunca görev aldı.

Toyota Otomotiv AŞ'de İnsan Kaynakları ve Endüstriyel İlişkiler Müdür Yardımcısı, Cam ve Çimento Sanayicileri İşveren Sendikası'nda İcra Kurulu Üyesi, Şişecam Topluluğu'nda Grup İnsan Kaynakları Direktörü ve son olarak da BMC Otomotiv ve Savunma AŞ'de CHRO-Grup İnsan Kaynakları Direktörü olarak görev yapan Temiz, Türkiye'de çalışan performansına dayalı iyileştirme felsefesinin gelişimine liderlik etti.

(AA)

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2022, 04:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner20