MediaMarkt Türkiye'ye “En İyi İşveren“ ödülü

MediaMarkt Türkiye, uyguladığı insan kaynakları stratejilerinin çalışan üzerinde yarattığı pozitif etki nedeniyle bu ödülü almaya hak kazandı.

MediaMarkt Türkiye'ye “En İyi İşveren“ ödülü

İSTANBUL - Top Employers Institute, MediaMarkt Türkiye’yi "En İyi İşveren" ödülüne layık gördü.

MediaMarkt'dan yapılan açıklamaya göre, çalışan stratejileri, çalışma ortamı, yetenek kazanımı, öğrenme, refah, çeşitlilik ve kapsayıcılık gibi yaklaşık 20 başlığı içeren 6 İK (insan kaynakları) alanında dünya çapındaki işverenleri mercek altına alan kuruluş, Türkiye’den 26 şirketi değerlendirdi. MediaMarkt Türkiye, uyguladığı insan kaynakları stratejilerinin çalışan üzerinde yarattığı pozitif etki nedeniyle bu ödülü almaya hak kazandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen MediaMarkt Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Seçil Namruk, MediaMarkt Türkiye olarak yaklaşık 3 bin kişiyi istihdam ettiklerini belirterek, "Önceliğimiz her zaman çalışanlarımızın sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ortamda motive bir şekilde çalışmasını sağlamak. Bu konuda verdiğimiz çabanın takdir edilmesi de bizim en büyük motivasyonumuz oldu. Bu özel sertifikayı da İK alanındaki 400 farklı sürecimiz girdiğimiz değerlendirme sonrası almaya hak kazandık.” ifadelerini kullandı.

Top Employers Institute Üst Yöneticisi (CEO) David Plink de "MediaMarkt Türkiye, insan kaynakları uygulamalarını mükemmel bir şekilde hayata geçirdi. Firma, değişen iş dünyasının zorluklarına karşın çalışanların hayatlarına pozitif katkı sağlamak için de durmadan çalışıyor.” değerlendirmesinde bulundu.

(AA)

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2022, 04:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner20