Medipol'e eğitim ve sağlıkta çifte ödül

Türkiye Altın Marka Ödülleri'nde 'Yılın Sağlık Markası' ödülünü Medipol Sağlık Grubu adına Pazarlama Koordinatörü Dr. Uygar Üstün alırken "Yılın Eğitim Markası" ödülü ise İstanbul Medipol Üniversitesi adına Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Funda Ayvaz Karabağlı'ya takdim edildi

Medipol'e eğitim ve sağlıkta çifte ödül

İSTANBUL - "Türkiye Altın Marka Ödül" töreninde 2 ödüle layık görülen Medipol Eğitim ve Sağlık Grubu halk oylaması ile birinci seçildi.

Medipol Mega Üniversite Hastanesi açıklamasına göre, Türkiye’nin başarılı iş insanları ve markaları 18 Mayıs gecesi "İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi"nde bir araya geldi.

Cemal Reşit Rey konser salonunda düzenlenen zirve kapsamında gerçekleşen ‘Türkiye Altın Marka Ödül’ töreninde 2 ödüle layık görülen Medipol Eğitim ve Sağlık Grubu halk oylaması ile birinci seçildi.

Halk oylaması “www.altinmarkaodulleri.com" sitesinde 347 bin 254 kişinin katılımıyla gerçekleşti. Türkiye Altın Marka Ödülleri'nde 'Yılın Sağlık Markası' ödülünü Medipol Sağlık Grubu adına Pazarlama Koordinatörü Dr. Uygar Üstün alırken "Yılın Eğitim Markası" ödülü ise İstanbul Medipol Üniversitesi adına Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Funda Ayvaz Karabağlı'ya takdim edildi.

Üstün, ödül sonrası yaptığı konuşmada, "Türkiye Altın Marka Ödül’lerinde halkımızın oylarıyla 2 ödüle layık görülmemiz bizi onurlandırdı. En prestijli ödül töreninde her yıl olduğu gibi bu sene de yerimizi aldık.

Ödülü; Medipol Sağlık Grubu ve Kovid-19 pandemisinin zorlu günlerinde canları pahasına savaşan sağlık çalışanları adına büyük bir gururla alıyorum. Medipol ailesi olarak sağlık sektöründeki gelişmeleri yakından takip ederek, yeni teknoloji ve donanımlarla büyümeye devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Karabağlı ise "Bizi 'Eğitimde Altın Marka' ödülüne götüren bu yolda, başarımızın mimarı Mütevelli Heyetimiz ve saygıdeğer Rektörlerimiz başta olmak üzere, akademisyenlerimiz, idari personellerimiz ve tüm öğrencilerimiz adına bu ödülü almak istiyorum. Dünyaya değer ve sevgi katacak mezunlar vermek için çalışıyoruz. Bu çabamızı gören ve onurlandıran organizasyon ekibine ve oylarıyla bizi seçen katılımcılara tekrar teşekkürlerimizi sunarım." yorumunu yaptı.

(AA)

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2022, 04:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner20